SPORTEX ABSOLUT JIGGING

SPORTEX

Ha ragadozó hal horgászatról van szó az Absolut botok meg szablyák a minőséget. Ez a bot mindent nyújt ami egy horgász álma: extrém erőt, extrém gyorsaságot,és mindezek mellet extrém könnyedséget .Fogtuk a forradalmi Helicore technikát és alapul vettük a tengeri bot szériánkhoz is. A dizájn gyönyörű és megmutatja a kíváló anyagok és kreativitás kombinációjából mit lehet kihozni. A teszt állványon tényleg nem kíméltük a botot és őszintén mondhatjuk, hogy ez az egyik legjobb tengeri botunk amit valaha készítettünk. Amikor látja az ember, hogy mekkora teljesítményre képes egy ilyen könnyed bot egyszerűen eláll az ember lélegzete. Az alapanyagot egy HM karbon mátrix adja ami egy egyedi epoxy gyantával kerül összeolvasztásra, úgy hogy végül egy szinte törhetetlen kötést alkossanak.Ezek a botok ideálisak 50-80 méteres vízmélységekre és a könnyed súly lehetővé teszi a hosszú fáradtságmentes horgászást. Természetesen ez a bot magas minőségű Fuji SIC gyűrűkkel és orsótartóval készült.

115 490Ft125 990Ft

04 190208

Raktáron

Megnevezés: JIGGING AB1931
Hossz: 192 cm
Szállitási-hossz: 192 cm
Dobósúly: 200 g
Tömeg: 153 g
Gyűrűk: Fuji Sic 11 db
Tagszám: 1
Ajánlott fogy. ár:
125 990Ft
04 190197

Raktáron

Megnevezés: JIGGING AB1920
Hossz: 192 cm
Szállitási-hossz: 192 cm
Dobósúly: 150 g
Tömeg: 150 g
Gyűrűk: Fuji Sic 7 db
Tagszám: 1
Ajánlott fogy. ár:
115 490Ft
04 190199

Raktáron

Megnevezés: JIGGING AB1951
Hossz: 192 cm
Szállitási-hossz: 192 cm
Dobósúly: 250 g
Tömeg: 158 g
Gyűrűk: Fuji Sic 11 db
Tagszám: 1
Ajánlott fogy. ár:
125 990Ft
04 190198

Raktáron

Megnevezés: JIGGING AB1930
Hossz: 192 cm
Szállitási-hossz: 192 cm
Dobósúly: 200 g
Tömeg: 150 g
Gyűrűk: Fuji Sic 7 db
Tagszám: 1
Ajánlott fogy. ár:
118 490Ft
04 190207

Raktáron

Megnevezés: JIGGING AB1921
Hossz: 192 cm
Dobósúly: 150 g
Tömeg: 146 g
Gyűrűk: Fuji Sic 11 db
Tagszám: 1
Szállitási-hossz: 192 cm
Ajánlott fogy. ár:
122 990Ft

Leírás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SPORTEX ABSOLUT JIGGING” értékelése elsőként

Szállítási feltételek


Szállítási határidő:
Maximum 15 munkanap, de a csomagok döntő többsége 3 munkanapon belül célba ér.
Ha ez nem lehetséges (elfogyott a termék), telefonon értesítjük Önt.
A kiszállítási költség a megrendelőt terheli, csomagolási díjat nem számolunk fel.
A megrendelt termékek összértékét a szállítási költséggel a 8 napos átutalással kell kifizetni.

A csomagok minimális kézbesítési díja 1.500 Ft. Amennyiben rendelése átlépi a NETTÓ 30.000 Ft értékhatárt a szállítási költséget átvállaljuk.

Szavatosság - Jótállás


Szavatosság:
Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban foglaltak szerint meghatározott mértékű szavatosságot vállalunk, vagy vállalnak beszállítóink. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő rendelkezésére. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti:
a) elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha a Big Pike Bt. a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a Big Pike Bt. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. (A vásárlástól számított 6 hónapig a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)

Megeshet, hogy az Internetes web áruházunkban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet Ön szeretett volna. Az ilyen esetekben az Ön teendője a következő:

  1. Ön felveszi a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal, telefonon, vagy e-mailben, jelzi a termékkel kapcsolatos elégedetlenségét
  2. munkatársunk, miután megállapítja a termék értékét és milyenségét a számla visszakeresését követően, közli Önnel, hogy a termék visszavehető-e vagy sem (megbontott etetőanyagot, használt fonott zsinórt és damilt, használt ruházatot pedig csak rejtett, a használat során kiderülő gyári hiba esetén tudunk visszavenni). Bontatlan, sértetlen terméket minden esetben visszaveszünk a Ptk.-ban előírtak szerint!
  3. Ön postai csomagként feladja címünkre a visszaküldeni szánt terméket:
    Big Pike Bt, Budapest 1201 Helsinki út 75
    Kérjük, hogy a csomagot értéknyilvánítással adja fel, és NE küldje vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!
  4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét és amennyiben az megfelelő, piros postai utalványon, vagy banki átutalással visszaküldi Önnek a termék értékét.


Jótállás:
A jótállási határidő a 151/2003 kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően a fogyasztási cikk Fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.
A garancia a csomagban küldött számlával (blokkal) érvényesíthető. Kérjük, őrizze meg a szavatossági – garanciális idő végéig!!!
Jótállási igény esetén a vevő kérheti:
a) elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha a Big Pike Bt. a másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a Big Pike Bt. a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.( 151/2003 Korm. rendelet,49/2003 VII. 30 GKM rendelet ) (A jótállás időtartama, valamint a szavatosság első 6 hónapja alatt a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a termék a vásárláskor hibátlan volt, illetve, hogy a hiba a használat során következett be a termékben. 6 hónap letelte után a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba a termékben már a vásárlás idejekor is fennállt.)